Sjo

Leeftijd: 14 - 16 jaar (3e en 4e middelbaar)

KSA wordt voor de Sjo'ers een ontmoetingsplaats met vrienden. Ze zullen soms willen stilzitten om wat gezellig te babbelen, maar trekken er even graag eens samen op uit om de meest uiteenlopende stunten te beleven. De leid(st)ers zetten activiteiten op die een uitdaging vormen voor de leden en hen uitnodigen om samen te werken om hun doel te bereiken. Hierbij wordt al heel wat verantwoordelijkheid doorgespeeld naar de leden zelf en mag de groep geregeld zelf één en ander organiseren. In de KSA mogen ze zichzelf zijn, los van de doordeweekse verplichtingen en verwachtingen.

Toekomstige activiteiten

De activiteiten van Sjo gaan gewoonlijk door van 20u00 tot 22u00.

Zaterdag 24 oktober Social quiztancing
Zaterdag 31 oktober Kok or meatballs extreme
Zaterdag 14 november Plezier pong
Zaterdag 21 november De zoo van Lichtert
Zaterdag 12 december Vlees en platte kees
Zaterdag 19 december Kerstfeestje
Van 13:30 tot 16:30 // Neem een cadeautje mee van max. 5EUR
Mouwschildje: de blauwe stapschoen

Een meerdaagse staptocht, samenwerken met vrienden. Leren verantwoordelijkheid dragen, KSA, een stap in de goede richting.

Pieter Nys

0470 12 06 55 21 jaar oud
13 jaar bij KSA 3e jaar leiding

In het weekend geef ik leiding en op school volg ik cnc. In mijn vrije tijd kijk ik films. Ik eet graag stoofvlees en drink wel eens chocomelk. Ik heb een unieke haarkleur.

Rinus Depraetere

0478 09 96 66 21 jaar oud